Wednesday, March 31, 2010

P.O.N.T.E.N.G ! ! !

Berapa hari saya ponteng berblog??? lama betul...lama sangat... Bukan setakat ponteng berblog, tapi saya juga tidak menjengah ke alam maya ini selama saya memontengkan diri. Not even once.


Bukan sebab saya sibuk...bukan sebab tak ada masa...atau sebab-sebab biasa yang diberi di sini. Alasan saya kali ini adalah...saya memang mahu bercuti. menikmati cuti sekolah dengan sebenar-benarnya, bila dah buka sekolah..penyakit itu berlarutan pula...almaklumlah,walaupun dah mula bersekolah dan bekerja seperti biasa,agenda cuti-cuti masih berlangsung.


Cerita-cerita seterusnya nanti saya story mory lagi yer..nak upload gambar..cuti-cuti melaysia..


da..da... :)

7 comments:

Abd Razak said...

Salam...

Takpe ponteng kat blog, tak kena potong gaji dan tak berdosa...

- jinggo - said...

he - rindunya
nak baca blog dan N3 terbaru....

Ku Tak Sempurna said...

siapa nama awak????
kenapa sesuka hati PONTENG sekolah ni???
nak saya repot dgn mak bapak awak???

.
.

hihihi
fuhhhh... lega! igtkan cuti kawin :D

tajnur said...

Salam!
Ha! cikgu, masuk ni dah 2 kali amaran berkala melebihi jumlah 30 hari. Masuk amaran terakhir nanti kena gantung sekolah beberapa hari beserta kena panggil ibubapa utk akujanji. Bagi alamat dan nombor telefon rumah dlm buku kelas register pun tak betul,mcmana ni?

izzah said...

@Abd Razak

salam...

betul3..
hehhe

@-jinggo-
coming!!

izzah said...

@KTS

erk...nie cikgu disiplin ker ape nih??

cikgu..mak bapak saya mmg suruh saya ponteng skolah...huhuhu..

ehem..ehem..cuti kawin tu..kita sama2 apply nanti yer..hahaha

izzah said...

@tajnur

alamak..nie lagik garang punya cikgu...miahahaha..

mmg saje bagi alamat n no.tepon tipu..nanti cikgu serbu umah..susah la saya nak monteng lagik..hehehhe