Wednesday, May 20, 2009

Terima undangan...




Tengahari tadi…

Saya dapat utusan….

Datang dari negeri sebelah…

Tengok pada cop di setem yang terpampang…




Dalam hati..dup..dap..dup..dap…

Minggu lepas..ada orang tu telefon…minta alamat..

Hari ini..perutusan itu ada atas meja saya….

Tak suka…tak suka…malas nak buka…

Tapi..gatal tangan…gunting dicapai….

Sampul dibuka…terpampanglah….


Kad undangan perkahwinan orang tu!!!

Sakit hati ker?????

Tak lah…

Rasa apa?

Tak tahu…tapi menyampah…

Eleh…biarlah dorang kahwin…

He is not a nice guy pun….

Ya..doakan sahaja bahagia untuk dia…

Allah mesti simpan permata berharga untuk saya…

insyaAllah…

14 comments:

kayteeze said...

Eh....lama tak dengar khabar dari Izzah. Kak tie terlepas pandang, kot.. sorry.....huhu...

Alaaa.....izzah.... orang istimewa macam izzah ni mestilah untuk yang istimewa juga, kan..?

Insyaallah... harinya akan pasti datang, hi hi..

pusat said...

yg ayat last tu mcm best je.... tu namanya ayat memujuk diri.... hehehehe...

ada jodohnya nanti... jgn risau... pompuan baik tuk lelaki baik... tak kira la bujang 3 ke 4... janji baik... kena pulak org tu mengaku... tak menipu..

kan... kan... kan...

ku tak sempurna said...

tahniah buatmu...

tahniah kerana akan meperolehi lelaki yg lebih baik drpd dia.. percayalah ..


**SMILE**

LotsOfLove-Pearls said...

Ehem...

nada kecewa, dear..?

ngegege..

izzah said...

@kayteeze
istimewa ker saya nie...
biasa2 jer lah kak tie...

tapi saya baik hati..
ngegegege..

naik lif tekan sendiri..hahaha

izzah said...

@pusat
kena lah pujuk diri sendiri..
tak de orang nak tolong pujukkan..
lagipun..kerana diriku begitu berharga..
hahahaha...

bujang 3 ini masih lagi suka menjual minyat urat yer...
ehem..ehem..

izzah said...

@KTS
akan ku pastikan...
lelaki itu lebih baik dari dia..
sebab dia bukan yang terbaik untuk aku..

betul!yakin sangat2 nih...
:)

izzah said...

@LOL-Pearls
ehem...
kecewa..
hahaha..
sikit2 ada la..
actually..
benda lama..dah lupa pun sebenarnye...

LotsOfLove-Pearls said...

benda lepas jangan di kenang sayang..
ader panjang Q tu..

Next..
hehe..

cheers k..

munira said...

banyakkan bersabar wahai teman.....
insyaAllah...akan dapat yang terbaik suatu hari nanti....teruskan usaha, doa, dan tawakkal...

Kujie said...

nak nasihat ape ye...

rasa sakit?

itu tandanya hati masih hidup....

izzah said...

@LOL-Pearls
wah..panjangnye Q..
suka..suka...
ngeee

@Munira
i will....

izzah said...

@Kujie
alhamdullillah...
hati saya masih ada rasa.
masih hidup lagi...
(",)

maza said...

org dah jemput tu ha... poie jo lah.. dapat makan free laie.. hehehhe