Friday, May 22, 2009

Help Me!!!Help Me!!!

Tolong…!!!!!!Tolong……!!!!!

Tension betul..mengapa perkara ini terjadi pada saya????

Oh kenapa dan mengapa????

Di waktu saya sedang berlapang2..punya masa yang cukup…

Untuk melayan my buah hati…

Kenapa ada yang cemburu???????


GERAM…GERAM…GERAM…


Dah dua hari perkara nie berlarutan…

Sakitnye hati….

Konfius betul..kenapa yerk…

Adakah cik acer saya kena demam jugak???

(laptop boleh kena serang virus N1H1 tak???huhuhuhu)

Atau mungkin ada virus lain telah menyerang cik acer???


Why??Why???Why???


Setiap kali saya nak masuk blog saya…

Setiap kali itu akan ada amaran dari En Microsoft ..

That’s why la saya nak reply comment pun payah yang amat…

Pastu automatically cik acer akan ter ‘mati’ dengan sendirinya..


Menyeramkannnnnnnssssssss…..


Atau mungkins ada penunggu di dalam blog ini…

Atau cik acer dirasuk hantu????

Argggghhhh…….


(post ini di buat dengan ehsan en.HP adikku@wanie)


12 comments:

en_me said...

kena virus kott.. salamms

ku tak sempurna said...

uwaaaaaaa...
uwaaaaaaa...


aku nye cik lappy kena serang virus malam tadi..

uwaaaaaa....
aku tak mkn ayam pun... aku tak langgar ayam pun... hikkksss




aku nye laptop kena serang virus la.. nak buat camane ek?? gerammmmmmmmmssssss

LotsOfLove-Pearls said...

Genuine kowt..?
detected by Microsoft..

~Cinta Cukulet~ said...

kena santau kot? heheheee :p

izzah said...

@KTS
awaaaaaa.....
ko pong kena serang virus????
aku tau kenapa..
sebab ko sangat potpetpotpet...
dia suh...shhhhhh...haip..senyap sket...
sudah malam tak tau nak tido erk...

izzah said...

@LOL
maybe kot...
akan di siasat lagi selepas nih...
ngeee..

izzah said...

@en_me
tu la...
i though2..pon gitu kot..
nak kena hantar gi jumpa doktors...

izzah said...

@Cik CC
uikssss...
kena jumpa bomoh santau la plakssss..
or maybe..ko yang hantar santau tuh???
huhuhuhu...

arryani said...

Saya penah kena...hntr service...abis citer...

nahmy said...

itu kes yg agak selalu. cuba2 le tanya pd doktor....doktor komputer la. maklumla skrg pun musim mcm2 virus nih..

Farid Rashidi said...

salam,

sabar, saya sendiri tiga hari tak boleh nak buka blog sendiri. Sekarang baru boleh..

izzah said...

@nahmy
skang nie my lappy kena tahan kad wad kedai komputer..hehhee..

@FaridRashidi
Alhamdulillah..masih bersabar..
cuma banyak sangat data kerja kat dlm tu..
tu yang nak hantar service pun ambil masa..