Sunday, August 2, 2009

Take Your Time..Relax.

Nampak enak lazat dan menarikkan... Memang seronok kalau dapat menikmati makanan yang sedap-sedap. Tapi untuk menjadikan makanan itu extra sedap,jangan makan sorang-sorang...tu namanya buruk lantak. Makanlah bersama kawan-kawan dan keluarga...confirm...makanan akan jadi bertambah-tambah sedap...kerana di nikmati bersama-sama. Makan berjemaah...nikmatnya lebih.

Ambillah masa anda untuk menikmati hidup yang seronok,indah dan sedap ini bersama mereka yang anda sayangi. Jangan sampai anda tidak punya masa untuk melakukannya. Hilang nikmat hidup kalau tiada perkongsian. Sebab tu kalau nak pahala lebih...solat berjemaah. Nak rasa nikmat hidup lebih kena juga berjemaah.


Jangan terus-terusan membiarkan hidup kita di belenggu kebosanan...kesepian...dan sendirian. Jadikan hari-hari anda lebih bermakna dan enak dirasa bersama-sama mereka di sekeliling kita. Just look araoud, mereka pasti akan bersama-sama berkongsi hidup untuk memaknakan sebuah kehidupan.









7 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

salam dear..
kekadang nak cari time tapi sejak akhir2 nie susah sangat..
sob..
sob..

izzah said...

@LOL
ala..siannye la kat my dear nie...
sometimes..u can curi2 masa jugak..hehehe..boleh ker..bila kerja2 LOl tu nak siap..sian dah kat dia...

fazemy said...

Rasa nak pergi bercutila. Best bila bgn tido time cuti...rasa nak panjang2 masa tu..

izzah said...

@fazemy
mmg pun..seronok kalau dapat bercuti dan bersenang-senang..rasa nak sentiasa bersenang lenang..tapi duit tetap masuk tiap2 bulan.. leh tak???hehehhe...

王菲Fay said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

ruru said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛