Saturday, February 27, 2010

The End of The Story...

Jangan lah suspen sangat. Al kisahnya walaupun telah berterusan dengan agak lama,cerita ini cuma cerita biasa. Bukan cerita luar biasa yang memerlukan dengupan jantung berdegup 8 kali ganda dari biasa. Kisah seperti ini mungkin pernah terjadi pada kamu...kamu...dan kamu. Mungkin juga berkali-kali..berulang-ulang...cuma pada saya,ianya adalah pengalaman pertama. Saya harapkan ianya juga yang terakhir. Tidak terdaya rasanya untuk mengulanginya untuk kali yang kedua,ketiga ataupun kali-kali yang seterusnya. Biarlah ini menjadi kenangan dan
pengalaman terulung...


~pengantin itu memang bukan saya...tukang kipas tu..ye..betul..saya la tuh..~

Penat tuh..kena cover-cover ayu...
(walaupun memang sebenar-benarnya agak ayu dan bersopan santun sedikit...argghhh..tak larat..masuk bakul angkat sendiri...)


Walaupun cuaca panas tak hengat...kena buat-buat macam dok dalam peti sejuk jer...cool gitew..(walaupun hakikatnya peluh dah mencurah-curah..kalau boleh di tadah..penuh la sebaldi..)

buat KTS..don't worry..title kita masih sama.."Cik Adik Manis..."
(...single and available....ahaksss..uhukkkksss..hukks..)



buat yang lain-lain...doa anda semua saya hargai...
(harap-harap cepat sikit lah jodoh tu datang..huhuhu...)



so...end of the story...
and the new chapter begins...



nota beralas kaki:
Sorry lambat post this story..
nak edit gambar tu..lama tuh...
lagipun amukan cuaca panas sekarang nie..tak larat dok depan laptop lelama..


13 comments:

Ku Tak Sempurna said...

errrr... masih sama eh title kita..
yea yea :D yea yea :D


.
.



pssstt... hari tu, dah lama la gak, bulan lepas kot, aku mimpi ko kawin.. ceh.. camne ko bole masuk dlm mimpi aku!! kacau daun betul :P

Ku Tak Sempurna said...

oopppssss... lupa nak komen pasal pengapit tu
.
.

errr... pengapit kena cover ayu eh... alamak.... aritu aku terlupa nak cover laaaa... errr.. dah tak ada ayu, camane nak cover.. hukhukhuk.. sian ko.. eh silap... sian aku

.
.

:P

Ku Tak Sempurna said...

komen ke 3


.
.


ikhlas,
cik adik yg masih manis ;D

Ku Tak Sempurna said...

rasa macam nak cakap lagi. masih tak puas hati!

.
.



.
.

ko tlh mnybbkan aku jeles aritu!!
cis


:P

izzah said...

@KTS

akekekke..
.
.
.
wakakakkaka..
.
.
.
aku sedang berguling-guling ketawa..

aku kawiiinnnn?????
amiiinnnn...cepat2 mimpi tu bertuko realiti..
cepat..cepat..

@KTS

cover..macam ayu2 gitew...
kalo tak cover ayu..
ko bukan jadi pengapit..
tu ko jadi penyepit..

@KTS lagi

Cik adik manis....
kita memang manis kan..kan...kan...

@KTS lagi..lagi..

sukanyeee..
ko jeles..
sukaa..
suka....
huhuhu
:D

Ku Tak Sempurna said...

ko suka aku jeles??


.
.

asssudaaaaaaaaaaaaaallaaaaa..

menyampah!! bilang sama kanda baru tau :P



hihihi...

izzah said...

@KTS

Kalau ko mau bilang kanda...
aku ya suka jer..
nanti kanda mesti belaja aku makan ais krem..
nyumm..nyumm...
sedapppp...

Abd Razak said...

Salam..

Moga selepas ini giliran cikgu pulak..:)

izzah said...

@Abd Razak

salam..

ameeennnnnnn....
:)

tajnur said...

Salam!
Sebenarnya bukanlah apa2 sangat cuma kami diblog ni risaukan U le! Entah2 kena kawin ekspres mcm citer Ibu Mertuaku! Kalu betul caranya tak pe, kena tidak, keluar dlm Suratkhabar Metro atau TamilNesan! Cikgu pulak tu...

izzah said...

@tajnur

salam...
wah..kalau dah sampai keluar paper bagai..tu dah jadik cikgu+artis..
hehhee..

sajer jer..
kadang2 kalau dah sedikit mereng datang..inilah jadinya...

good day!

arryani said...

Kalo ko tawen2 dik,...

jgn lupa hntr kad tau..

..kad kedit pun kira OK gak..hehehe

izzah said...

@arryani

kak yan...
kalau kita tawen..
kita wat life kat blog nih...
wahahahhaaa..
kelasss gitew..
hehehehe...