Wednesday, December 21, 2011

Novel Baru & Beg Plastik Bihun Kasar


Semalam saya pergi KL sensorang. Sebab dah lama sangat terperap kat rumah. Alang-alang keluar bayar duit kereta,saya terus memandu sampai ke Jalan TAR. Tak ada apa sangat yang saya nak beli,belek itu...belek ini..takde yang betul-betul berkenan di hati.

Tapi..niat nak ke sana memang nak ke kedai buku Menerva...nak cari novel yang saya tak jumpa masa cari kat Plaza Angsana. Akhirnya 4 buah novel saya beli (itupun ada 1 lagi yang takde..tapi malas pulak nak cari kat pustaka mukmin). Memang dah masuk dalam list la semua novel nie...tapi dalam banyak-banyak tu cuma 1 jer yang memang novel baru "Merahnya Ceri'..yang lain tu lepas baca review pembaca,semua kata best..sebab tu saya beli...

Nak balik dari sana,saya singgah satu kedai pakaian,kat kedai tu ada la gantung2 shawl....dok belek-belek...terpikatlah dengan 2 shawl nie..


yang kelakarnya..ade ke patut..orang kedai tu masukkan tudung tu dalam beg plastik 'Bihun Kasar Cap Ikan Naga Emas' tu...hahaha..saya tak perasan pun..dah sampai rumah baru perasan...aduhai macam-macam lah...

(^__^)

2 comments:

OmbakBaik said...

shawll awak cantek!!! saya berkenan..hehhehe

izzah said...

@OmbakBaik

shawl yang cantik dibungkus dalam beg plastik bihun kasar..hehe..