Wednesday, October 21, 2009

Sekapur Sireh

salam semua,

Dah lama sangat rasanya saya tak berkongsi sesuatu. Kekangan waktu ditambah dengan tugas2 seharian menyebabkan masa saya amat2 terhad untuk bercanda dengan blog sendiri.

Maaf lah,blog kawan2 pun saya tak sempat nak menjengah. InsyaAllah satu dua hari lagi saya akan cuba meluangkan masa saya bersama anda semua.

Terima kasih kepada yang masih sudi membuat lawatan muhibah ke blog yang bersawang dan out of date nie.

Saya sedang kumpul tenaga untuk terus bersama-sama korang semua. Rindu saat2 menulis sesuatu...

7 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Izzah,
Apapun, semoga semuanya baik2 saja okey..

Sekapur sireh, seulas pinang.

hehe..

- jinggo - said...

saya terus melawat kesini...
he...

izzah said...

@LOL
@jinggo

terima kasih daun keladi...

Abd Razak said...

Salam...

alhamdulillah...terus menunggu hehe

arryani said...

JGN coti lama sgt...agagagag

kitaworang tnggu nih...

maza said...

akhirnya izah bagaikan sirih pulang ke ganggang.. huhuhu

bagaikan merak pulang ke kayangan gitew.. huhuhu

izzah said...

@maza

wah..kalau saya jadi merak..uish..habisla..semua binatang jeles dengan bulu-bulu yang cantik tuh...