Wednesday, April 21, 2010

Cerita Satu Hari

'sekejap ada...sekejap takde..' dah macam slogan biskut chips more plak. Dulu glemer betul slogan nie...huhu..especially kalo org tuh suka ponteng skolah lah kan..

Tengahari tadik.. meeting tergempar.. aduh.. berasap.. panas... meletop2...dari gunung berapi...lahar menjulang..sampai tercetusnya air mata air...alahai...dah macam dewan parlimen pun ada...bantah membantah...cakap beremosi...memang tak settle masalah...meeting dah jadik macam medan bertegang urat leher...org tanya lain..jawapan lain...mintak lain ...bagi lain. .adooiiiyyyaaa... pokcik2...mokcik2... malu betul tengok orang dah berpengalaman... bertelagah....ffuuuuuhhhh....

Skang nie busy wat persiapan sukan..terutama untuk perbarisan...bukak2 FB pas isya' tadik..ada berita hangat jugak kat blog emy..malangnya tak sempat nak baca entry kat blog emy...rugi betoi..huhu..(bab2 panas nie takmo terlepas..hehehe)

~ini entry takde idea namanya...hehhee~

5 comments:

Abd Razak said...

Salam...

Namanya Cerita Satu Hari...:)

Mesyuarat jadi medan menyuarakan pendapat erk...geramlah tu..:)

Ku Tak Sempurna said...

ingatkan kat hulu selangor je yg 'meriah'

.
.
hikkksss :D

yanz said...

nice story. jom kongsikan kat yanz-family.blogspot.com

Miss Mirror a.k.a Sam said...

ok le tu..ayat pun mudah difahami.. Izzah seorang pendidik kan?

LotsOfLove-Pearls said...

Izzah Darlin..

Citer sehari yang hangat..

I pun tertinggal sesuatu kat blog Emy. Tapi dh terdelete dah.
Huhu..