Monday, May 10, 2010

Perah otak:Yang Telah Berkarat.

Nak kata lama sangat tak menaip assigment...erm..mungkin..sebab dah masuk dua tahun. nak kategorikan otak ini macam paku karat??? boleh jugak..sebab nak polish balik tuh..bukan main payah lagi. Semua buku saya pegang seerba tak kena jer...Kalau setakat baca..then faham sendiri..it's ok for me. Tapi bila kena buat contoh kertas kerja untuk mereka-mereka yang more experience than me..oh..gosh!!!macamana saya nak present kan kertas kerja saya??? B.Melayu(or B.Malaysia) saya pun sangat tunggang langgang. Grammar lari sana sini..ai..segannya. Tapi nak ke tak nak ke...saya kena buat juga. Bila keadaan dah terdessak...akhirnya selepas empat jam bertarung dengan otak karat ini akhirnya selesai jugak satu kerja. kalau mereka nak komen...itu hak mereka...saya??? tadah telinga je la. Yang penting kerja saya settle untuk setakat ini. Lain kali saya improvekan lagi yer..saya perlukan banyakkkkkkk masa.

:)

4 comments:

Abd Razak said...

Salam..

Mudah-mudahan Allah permudahkan..

Selamat bertugas..:)

Ku Tak Sempurna said...

perah jangan tak perah :P :P :P

.
.

klu aku jd tukang komen tu, kompem aku komen kaw-kaw punya :P :P

hahaha... haku mmg jahat :D

kayteeze said...

Tenang Izzah... insyallah.. segala urusan dapat diselasaikan. :)

nahmy said...

paku yg karat kalu di asah tetap boleh digunakan insyaAllah...