Monday, May 24, 2010

Tak tercapai akal ku..?

Hujung minggu yang sangat santai. Honestly..i'm having fun last weekend...hingga hari ini,saya masih boleh tersenyum sampai ke telinga..hahaha..seronok sangat..saya dapat jumpa kengkawan yang saya sayang,bergelak ketawa...bertukar khabar berita...bercerita...seperti hari-hari lalu. Walaupun mereka berebut-rebut dengan anak-anak...tapi,sungguh...best sangat!

Itu cerita hari sabtu...hari ahadnya,saya pergi kenduri rumah kawan...kakak dia kawen. Balik kenduri, saya layan citer korea....dari petang(3.45 ptg)~~~~~~~~sampai dinihari (1.45 pagi)~~~~~hahahhaha...tak kira. Nak menghabiskan cerita tu punya pasal..buat marathon lah (lebih2 lagi..mmg masa tengah free dan tidak perlu terkejar2 buat perkara wajib). Dah lama tak buat perangai macam nie...bila sesekali kembali kepada apa yang kita suka... so relaxing...

Best sangat citer tu (erk..pada saya lah..)..citer baru habis last week 21/5/2010...tapi saya tak sempat nak tengok episode by episode every week...jadi bila ada masa terluang...itulah saya menghabiskan semua baki 8 episode malam tadi...(tu pun tak habis lagi,ada lagi satu episode..petang nie sambung lagi *wink*wink*..)~~




-pErs0NaL tAst3-

4 comments:

julietchun said...

antara perkara yg seronok ialah saat bersama dgn kawan2 lama bertukar cerita, aku pon tetibe rindu kawan lama,haih.

LotsOfLove-Pearls said...

hi darlin...
hujung minggu i..
novel..
citer..
novel..
citer..

guling2 gua atas tilam nak habeskan baca novel.. naik juling mata.
hahaha..

tapi best bila kita ada masa utk diri sendiri..
terasa best amat..

izzah said...

@juliet
mmg seronok sangat2..bersama kengkawan yg sangat sama dgn kita :)

izzah said...

@LOL-Pearls

mendapat masa untuk diri kita..berharganya...best kan..!