Friday, March 25, 2011

Macam siput....

diwaktu-waktu kritikal begini...
selalu jer masalah timbul dengan suka-rianya...
(mungkin sebab ini waktu busy..jadi masalah kecik macam mikroorganisma leh jadik besau macam gajah)

waaaaaaaa.....
kenapa lah tenet nie slow sangat...
nak download 1 document pun lama tahap dewa!
nak kata lambat macam siput pun tak...
sebab dia lagi slow dari siput...
kalau siput ada time nie..
mesti siput tu menang pertandingan berlumba mendownload...

siput oh...siput....
(siput nie comel sbb cengkerang dia kaler pink!)

12 comments:

kayteeze said...

Betul la Izzah. Kak tie nak bukak dashboard pun lambat. Kalau nak bukak google reader, terus blank je... Cuma sekarang Fb dan laju sikit dari dulu.

izzah said...

@Kak Tie

itu la kak..
kita nie nak buat kerja..
dari bersemangat tadi..
dah kureng sket...

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Mine too. Ni sawan merebak lagi la!

arryani said...

Siput pun skrg dh advance..
mana ada lembab mcm dulu.. ;D..ekekeke

fazemy said...

Pakaila unify...laJuuuuuu

izzah said...

@DDrfauziah

kak G..
sawan siput..
:)

izzah said...

@arryani
kak yan..
siput dah leh masuk laru pecut lagi tau..
huhuhu...

izzah said...

@Emy

oo..yer ker???
available kat mana2 ker???
kita pakai mxs BB jer..
tu kalah siput tuh..
hehehe...

maza said...

wakaka... dia mintak UNIFI tu... heheheh

Dearie Pearls said...

hahaha..
lambat mengalahkan siput sudah...

izzah said...

@Pokcik Maza

alamak..dia pun suggest UNIFI gak..
mmg kena survey la pas nih..huhuhu

izzah said...

@Dearie LOL

hah..
itulah..
siput pun lebih advance tau!