Wednesday, March 16, 2011

sixth sense??

Auchh...
it's happen again???
i hope not!
really!!

Huhhhhhh.....-tak baik mengeluh- *haip*!!
what happen??
entah lah...

Macam nie lah...
pernah tak apa yang anda fikirkan...
atau apa yang anda mahukan...
tidak menjadi...
once u tell someone...
even..pada mulanya ianya berjalan dengan sangat lancar...
macam perancangan itu memang akan terjadi seperti yang dirancang...
bila mula yakin dengan rancangan itu...sudah semakin hampir...
kita merasakan perlu untuk dikongsi a happy moment with someone...
it's turn to be a sad one...
it's happen to me several times...
why erk...???

but i know...morale of the story is...
Manusia hanya mampu merancang...Allah jua yang menentukan...
Jangan mengeluh!

4 comments:

julietchun said...

selalu jugak terjadi pada diri aku tapi macam yg kamu kata, kita hanya mampu merancang.

izzah said...

@juliet
tentu ada rancangan yg baik untuk diri kita kan...

Ku Tak Sempurna said...

sebab tu aku tak makan pil perancang.
hakhakhak

izzah said...

@KTS

wahhhh...
pil perancang bandar ke ape?
wakakaka...