Sunday, January 25, 2009

My Precious

Semalam saya ke Keramat rumah mak mertua abang saya@biras mak saya(betul ker?)nak tengok ahli keluarga baru@anak buah saya la..si Ameer Hamzah Bin badrul Hisham.first time saya dapat tengok si kecil ini selepas berusia 11 hari..badannya kecil jer..belum mengembam(tembam) lagi...Next week dia akan duduk umah mak saya sementara kakak ipar masih berpantang.


Ameer Hamzah di atas pangkuan saya..


dengan kakak Ameerah Sofiyyah


Nie plak Kakak2 Ameer..Kakak sulung(baju hijau) Ameerah Syafiqah ngan kak ngah Ameerah Sofiyyah

dan saya ingin meminta pendapat kawan2(tak berkaitan dengan cerita di atas yer..hehehe)patut ke tak patut kita buat something ikut naluri hati..bila kita dah fikir habis2..it's for a good sake..?

2 comments:

Tie said...

Hi hi...sama je muka adik beradik tu...

Hmm....kak tie biasa guna akal dulu...lepas tu boleh guna naluri...Just go for it! Itu yang terus 'melekat' kat hubby...hi hi..

izzah said...

@Kak Tie..memang pun muka dorong macam difotostat je kan..huhuhu..

erm..izzah pun dah habis fikir...banyak kali fikir..sekarang ni tawakkal jer..tapi sebelum ambil apa2 langkah..alangkah bagusnya kalau mendengar pendapat org pula...kan...