Tuesday, January 13, 2009

Orang Baru...

Tengah malam semalam saya dikejutkan dengan bunyi alert handphone. Terganggu sebentar tidur yang sangat lena,rupanya sms dari abang saya,dia baru dapat baby boy yang dinanti2 dalam keluarganya pukul 11.20 malam di Pusat Perubatan Universiti Malaya (tapi sms saya terima pukul 12.05minit..tengah malam..)terkejut juga,jangkaannya 16 hb Januari..tapi agak awal sedikit, minggu lepas jumpa kakak ipar,nampak ok lagi…tak jangka pulak terawal,saya pun tak sempat kalau nak balik dalam week day..kena tunggu weekend la baru boleh jumpa orang baru,lagipun mak saya yang jaga kakak ipar dalam pantang,so..orang baru tu akan sentiasa la ada dirumah(sangat suka rumah yang berbau baby..wangi…)..erm..bila pulak saya akan dapat baby sendiri??? Soalan yang tidak berjawapan..(tak lulus oleh lembaga peperiksaan..huhuhu)

5 comments:

Tie said...

Insyaallah....rezeki itu ada....moga2 dikabulkan Allah...

Eh! Izzah ni dah kahwin ke?? Ingat single lagik!

izzah said...

@kak tie..izzah single mingle la..belum kawin lagik..tu yang ckp soklan kat atas tu tak de jawapan..

puspawangi said...

Laaa...tu soalan cepumas rupanya...meh kak puspa carikkan calon, Izzah nak yang macamana?

ku tak sempurna said...

bestnye bila ada baby kan... gerammmmm..

hikhikhik... insyaallah.. hujung thn ni awak dapat la baby... kihkihkih... tu la... sapa suruh tanya :P

izzah said...

@kak puspa..carikkan yg sedap dipandang dan baik budi pekerti..huhuhu(ada hati gak tuh!)

@ku tak sempurna..tu soklan bunuh diri..kuikuikui..