Friday, July 3, 2009

Syyhhhh....rahsia....

Siapa tak pernah berahsia??
Tidak pernah ada rahsia???
Tidak berahsia walau sekalipun…….

Ok..ow…biar betik !!!!!hebat…hebat…
Tabik Spring kepada orang-orang yang tidak pernah ada apa-apa rahsia..memang hebat. Sebab saya ada banyak rahsia…sangat-sangat banyak…huhuhu.

Hidup kan memang penuh dengan rahsia. Sampaikan ramai orang yang buat research pasal rahsia. Namakan jer rahsia apa yang nak di ketahui, pergi jer suruh en.google tolong mesti beribu-ribu lemon laman web yang tersenarai. Rahsia wanita, rahsia lelaki, rahsia mimpi, rahsia tarikh lahir, rahsia tulisan, macam-macam lah lagik…sampaikan rahsia tahi lalat pun ada gak…memang penuh misteri betul kehidupan manusia nie kan…

Apa rahsia yang saya nak kongsikan bersama-sama hari nie?????banyak nye tanda tanya. Satu rahsia saya KTS dah tau…syhhh…(KTS..biarkan rahsia..jgn bagitau orang yer..(><)

Hehehhee..nama pun rahsia…mestilah rahsia. Mana leh share-share ngan orang lain. Kalau bagitau kat orang dah tak jadik rahsia lagi. Suka..suka.…sukati jer..mana ada rahsia ape-ape nak bagitau pun.

Ohhhh..kepala ku sudah senget sebelah..bahu pun dah lenguh sebelah..matapun dah besar sebelah..hahaha..sebenarnya dah sedikit mengong ini orang kerana sudah sangat lama tak mengepos entri..hahahhahaha..

Tolong la layan orang nie…hehehe..kesian dia…tu la banyak sangat rahsia. Kan dah jadik sinting!

Hari nie hari jumaat la…hari yang penuh keberkatan…ok…ok…jangan mengong…

To all my friends…
Buat Baik Banyak-Banyak!!!!!

Bukan hari jumaat jer kena buat baik..hari lain pun kene buat baik jugak ok!!!
(nie lah rahsia nak jadik budak baik yang cute macam saya..hehehe…perahsantan!)

4 comments:

arryani said...

Lasin kali, perah la santan tu kuat2 sikit!! aaaahahah.

Nak rasia sangat ngan KTS eh...

izzah said...

@arryani
hehehe..rahsia ku...tetap rahsia ku jua..
huhuhu..

nahmy said...

camana la agaknya kehidupan org yg langsung takde rahsia ye? betul ke org yg banyak rahsia dlm kehidupannya maka banyak juga pembohongan yg dilakukannya?...hurmm..

izzah said...

@nahmy

depands pada orang tu la..dia nak berbohong atau tidak..
lagipun ada rahsia yang bersifat personal..dan hanya untuk diri sendiri..
ada juga rahsia yang sepatutnya tidak menjadi rahsia dan kita harus bersifat honest..bergantung pada keadaan...