Tuesday, February 10, 2009

Layan lagu..Kesalahan Yang Sama

Lama saya tak mengadap laptop...so skang nie ala2 kekeringan idea la gak..tak tau nak citer per..tapi saya rindu mengepos entry di dalam blog saya yang tak seberapa ini...so hari nie..saya just nak kongsi one of the most song yang saya suka...dari band seberang yang saya agak minat jugak la..saya suka liriknya...selalu layan dalam keta..


Kerispatih - Kesalahan Yang Sama

Dulu memang aku pernah salah
Dan semuanya telah kulakukan
Namun bukan berarti hidup dan cintaku
Tak tertuju padamu

Saat ini sejenak dengarkanlah sayang
Semua itu hanya perjalanan
Dan mungkin aku akan terjatuh lagi
Di kesalahan yang sama

Hanya satu inginnya hatiku
Hanya satu inginnya cintaku
Terima sebagaimana adanya diriku
Dan ku akan tetap mencinta

Kau yang buatku mengerti
Dimana harus ku kembali
Saat hancur dan terhempas
Di kesalahan yang sama

Kerispatih-Kesalahan Yang Sama

Free Search Video Music at www.codelagu.com

7 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Kerispatih..
Bila rasaku ini rasamu p0wn besH!

ku tak sempurna said...

kalau asyik ulang kesalahan yg sama, tu yg susah...
tiada maaf bagimu la nmpknya..

:D

Kujie said...

Kak Jie suka lagu2 Kerispatih
Kak jie suka lagu " Lagu Rindu"

izzah said...

@LotOfLove-Pearls
Sumer lagu dia besh...!

izzah said...

@KTS
lagu nie..boleh layan..kesalahan yang sama..tak boleh dilayan..sebat jer..hehhee

izzah said...

@Kujie
Kak jie..kita serupa..krispatih best kan..

fazemy said...

Suka gak lagu rasmu rasaku tu. Actually tak kenal la group nih. Byk sgt skrg ni. tak sempat nk catch up.