Thursday, February 12, 2009

Tag from LotsOfLove-Pearls

Tag dari LotsOfLove-Pearls..sepatutnya saya menulis tag nie dari awal bulan hari tu lagi..akan tetapi kerana saya nie agak kurang alert…maka saya tak perasan bahawa diri ini telah di tag..hahahaha..
Bila dah ambil tang nie plak..saya agak kesebukkan..dan sengaja menyibukkkan diri sehingga tertangguh2 untuk menjawab tag ini…kwang…kwang…kwang…
So skang nie to LotsOflove-Pearls…thanks for tagging…dan as LOL said..for knowing each other better ….

5 FAKTA TENTANG DIRI:
** Macam pendiam..tapi…sebenarnya…hahaha
** Suka makan..banyak2…
** Gila Novel…kalau dah start baca..tak ingat dunia…
** listener..
** Cikgu…..

5 PERKARA PALING MENAKUTKAN DALAM DUNIA:
** gejala2 jenayah dimana2..takut nak keluar rumah sorang2…
** Kena culik..arghhhh…takutnyer..pastu diapa2kan..ya Allah jauhkan lah..
** Tinggal sorang2..takde sesape…tak mo…
** WAR…kekalkanlah kesejahteraan dan keamanan di Malaysia..
** Muflis di akhirat

5 LAGU BUAT MASA SEKARANG
** Anuar Zain- Teman Terulung
** Krispatih- Bila rasaku ini rasamu
** Jason Mraz-I’m yours
** Rossa-Ayat2 cinta
** Faizal Tahir- Cuba

5 PERKARA YANG SELALU DISEBUT
** Ye ke?
** mana org tau…
** O.K
** erk….
** a’ah
** assalamualaikum

5 PERKARA YG AMAT BERNILAI
** Keluarga dunia-akhiratku…
** my friends is my best thing I ever had
** my self…
** my money….
** my job…

5 PERTAMA KALI DALAM HIDUPKU
** Jatuh Cinta..umo 14 taun..gatal budak nih!hehehe
** Beli keta sendiri…last year..pencapaian terbesar setakat nie..hahahha
** Jadi debater kat U..inter faculty..my group jadi naib johan…terror gak tuh.
** pakai jubah graduation masa berumur 21…
** buat blog sendiri..last year…and kenal korang summer

Wah..susah tul nak menilai diri sendiri..and kena refresh plak certain things..but..rasanye inilah saya..dan tag ini saya rasa ingin kongsikan bersama2 dengan…
@teacher munira
@Wanie

Sesiapa yang rasa macam best jer nak jawab tag nie..dipersilakan dengan segala hormatnya…hehe..
Sekian terima kasih..
Lots Of Love-Izzah

6 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Ngeh, ngeh, ngeh..
Finally..
Thank you coz menuruti..
hahaha..
Baik kenal2 g2..
Best!

Fakta Tentang diri:
Cikgu? cikgu per?
I mean subject yang cikgu ajar..
hehehe..

Perkara menakutkan:
LOL p0wn ikut takut sumer benda yg u takut.. adeish.. menakutkan!

Lagu:
Aku p0wn suka lagu Bila Rasaku Ini Rasamu tapi kwn LOL cakap lagu Gila Seks..
hahaha.. dia selalu kenakan LOL bila LOL putar lagu neh..

Selalu sebut:
Ok! = Orait..
LOL selalu sebut orait..
sama jugak ar kita..

Perkara bernilai:
sama2..
Give me 5 Izzah!

Pertama kali:
Tahniah..
Pendebat rupanya..
Nak pinjam keta?
ngeeee..

ngeee...
semakin bnyk perkara yg aku tau bout ya..

fazemy said...

Pertama kali dlm hidup buat blog sendiri tu yg tak tahan tu. heee.

manje said...

kite pon suke gile baca novel...
dan slalu kene mrh krn terbwk2
cite novel ke dunia realiti huhu

izzah said...

@LotOfLove-Pearls
kita banyak persamaan nie...best..best..best..hhehehe
cikgu ape???cikgu PJ..dan ustazah..
nak pinjam keta???ok ow..boleh..tapi kena tlg cuci keta i..kuikuikui..
i take u'r 5 LOL!

izzah said...

@Fazemy
banyak pertama kali yang di buat dalam hidup..tapi aku nak gak share hak yg tu..kwang..kwang..kwang..

izzah said...

@manje
alamak..terbawak2 dlm reality tu yang payah tu..dok dlm alam novel tu mmg mcm indah2 dan best2 jer kan..tapi..mcm payah jer nak jadi betul2..:)