Friday, February 20, 2009

Teristimewa...

Semalam saya telah berjaya melangsaikan hutang membuat soalan ujian untuk bulan Februari. Rasa lega sangat. Minggu depan dah boleh jalan la ujiannya. Oleh kerana ini ujian pertama untuk sesi persekolahan 2009 di sekolah saya, jadi soalan tak boleh terlalu mencabar daya pemikiran murid-murid..kena buat soalan aras sederhana.

Semalam juga seorang rakan berjumpa dengan saya kerana dia agak curiuos dengan internet di rumah saya. Sebab saya dah lama tak fowardkan e-mail2 yang berbentuk tazkirah atau sekadar cerita2 menarik ke dalam yahoo group sekolah. Alamak...saya telah berhutang ilmu dengan mereka...internet rumah saya ok jer(tapi malam semalam tak ok..ntah apa masalahnye..lambat sangat,dan banyak laman web yang tak boleh dibuka). Dalam bulan nie,saya punya jadual packed..kalau saya online pun saya cuma sempat mengepos entry dan melawat kawan2 sekejap2 jer. Email2 yang diterima saya K.I.V dulu(kecuali yang penting2 saya buka la..). Rasa bersalah pulak,sebab tanpa saya sedar,ada orang yang menanti2 email ilmiah dari saya.

Cerita semalam juga,selepas siap soalan ujian yang saya buat dan hantar kepada ketua panatia untuk dinilai(dan lulus segera) saya balik kerumah dan mengexplore folder2 yang ada. Secara tak sengaja saya telah mereka cipta satu award untuk rakan2 blogger saya(sebagai penghargaan kerana sudi menjadi rakan saya,berkongsi cerita dengan saya dan sudi membaca celoteh saya yang tak seberapa nie). Sebenarnya dah lama nak bagi award nie kat kawan2,tapi saya kurang kreatif dalam bab2 edit-mengedit nie jadi award ini sangat simple.

Kepada semua rakan2 blog yang dikasihi,semoga persahabatan kita abadi...

*LotOfLove-Pearls*Tirana*Pusat*Fazemy*Kujie*
*KuTakSempurna*Wanie*Manje*Put3Kirana*Tie*
*Puspawangi*~Mrs Azmi~*Munira*datoksir*en_me*AyKay*
*LYNN*El^Deena*Hafizan*Ct*~~Ms.LuVLyHoNeY~~ *nahmy*


juga kepada sesiapa yang follow this blog silently,reading this blog at this moment u're welcome to take this simple present...

23 comments:

ku tak sempurna said...

hutang emas boleh dibayar...
hutang budi dibawa ke mati..

byk langsai hutang :D

fazemy said...

Thank you Izzah. Nnti bila hari guru ada hadiah2 dari murid yg lebih2 tu passing l kat kitorg. Send by pos k. haha.

izzah said...

@Ku Tak Sempurna

mintak2 tak bawak hutang sampai mati..

KTS..ambik tau award nie..

izzah said...

@Fazemy
u're welcome..
send by pos???hehehe
insyaAllah..kalau rezeki terlebih kita share sama2 yer...

LotsOfLove-Pearls said...

Wuyoooooooo...
Trus terubat hati aku yang hot..
hahaha..
Thanx Izzah..
Love ya banyak sangat..
Berilah byk2 lagi award..
huhu..

LotsOfLove-Pearls said...

kalau sudi2, forward ar info2 kat aku jugak..
huhu..

rekhapearls@yahoo.com

selamat Petang Cikgu..

Tirana said...

thank you..thank you..nanti kak tirana amik.

izzah said...

@LotOfLove-Pearls
nak award banyak2 kena bagi payment tiap2 bulan..nanti aku bagi kau award..hahahha

ok..nanti kalau ada info2 best aku mail ko ok..

izzah said...

@Tirana
u're welcome kak..ambil tau..ikhlas nie..:)

Tie said...

Ho ho...ada award untuk kak tie...

Mekasih, nanti kak tie datang ambik, ekk. Baju blink2 tak siap lagik! He he...

izzah said...

@Tie
kak tie..jgn lupa ambik tau..
teringin nak tengok kak tie pakai baju bling2..adakah serupa dengan erra fazira atau siti nurhaliza?hehehe(cantik lagi kot dari depa..)

ku tak sempurna said...

thanx for the award... :D

nahmy said...

alhamdulillah...syukran atas 'award' tu. semoga semangat kunjung-mungunjungi ini akan terus kita jadikan resam budaya berblog di cyber maya nih.

Ibnurashidi said...

Salam ziarah dari kejauhan...teruskan menulis ya!

Nampaknya seperti ramai yang mendapat tag ini.

Mahu exchange link atau follower?silakan..amatlah saya hargai dan mengalukannya. Jemput ke blog ya:)

Kujie said...

terimakasih.............kak jie pun byk aktiviti offline hujung2 minngu...

izzah said...

@ku tak sempurna
u're welcome :)

izzah said...

@nahmy
afwan...kunjung mengunjung membawa berkat...

izzah said...

@ibnurashidi
tak cukup tapak tangan nyiru saya sediakan..
insyaAllah saya akan datang buat lawatan n kita tukar link yer...

izzah said...

@Kujie
sama2 kasih kak jie..awal tahun memang banyak kerja..bulan puasa nanti slow sikit..cuma ada aktiviti ihya' ramadhan..akhir tahun bz balik...cuti sekolah..rehat banyak..sampai tepu lemak..hehehe :)

AyKay said...

terika kaseh utk award ni. eh, saya kurang pasti, apa nak kena buat seterusnya. maap, almaklum,,,,

LYNN said...

tq ye izzah....hehe... friendship till the end...

izzah said...

@Aykay
simpan jer buat kenang2an..

izzah said...

@LYNN
friends are forever :)